. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

2021. gada pavasara tendences dārzam

 

 

Ziema vēl nav beigusies, taču mēs jau lūkojamies pavasara virzienā. Šis ir tas laiks, kad parādās pirmās puķes un jūsu augos varam pamanīt jau pa kādam kukainim. Šajā ierakstā mēs jums dosim padomus par to, kā sagatavot dārzu pavasarim, kā arī dalīsimies ar jaunākajām tendencēm 2021. gadam!

 

Pirms uzsākat kaut ko jaunu, veiciet tīrīšanu

Pirms sākat stādīt jaunas puķes vai augus, ir svarīgi vispirms sagatavot zemi. Izravējiet nezāles un atbrīvojieties no lapām zālienā, uz taciņām un dīķī. Pagaidām atstājiet lapas, kas ieskauj augus, tās veidos izolējošu slāni jūsu augiem un pasargās tos no dzīvniekiem. Tomēr neļaujiet šim slānim kļūt pārāk biezam. Kad esat sakopis dārzu, martā varat ķerties klāt augļu koku (un citu koku) apgriešanai. Dzīvžogu apgriešanai labāk nogaidīt līdz aprīlim.

Marts ir arī īstais laiks, lai sagatavotu zālienu pavasarim un vasarai. Vispirms noņemiet zāles virsējo slāni. Tādējādi jūs noņemsiet sūnas un nedzīvo zāli, nodrošinot gaisa piekļuvi jūsu zālienam. Kad tas ir izdarīts, tukšajās vietās izkaisiet zāles sēklas un pārliecinieties, ka sēklām ir daudz labu barības vielu (mēslojums). Paaugstinoties temperatūrai, pavasarī neaizmirstiet regulāri aplaistīt zālienu, jo nesen iesētas zāles augšanai nepieciešams ūdens.

Kad esat sagrābis visas lapas, nezāles vairs nav redzamas un esat parūpējies par zālāju, ir pienācis laiks sēšanai un stādīšanai! Vietās, kur vēlaties redzēt savus jaunos stādus un puķes, izvietojiet puķu kastes, puķu podus vai dobes. Lai dārzā ienestu krāsas, izvēlieties narcises, vijolītes un hiacintes. Neaizmirstiet arī par zaļojošiem augiem. Jūs varat iegādāties vairākus augus, kas saglabās zaļumu arī ziemā, piemēram, bukšus vai efejas. Izmantojot mūžzaļus augus, jūs noķersiet divus zaļus ar vienu šāvienu!

 

Šī augstās kvalitātes dārza arka ar vārtiem, būs elegants papildinājums, un lieliska izvēle vīteņaugiem. Tā visnotaļ lieliski izcelsiesjebkurā dārzā, pagalmā, uz terases u.c.                 Deze houten plantenbank is een geweldige keuze voor doe-het-zelvers om hun tuinen, balkons of terrassen in te richten of te decoreren.            Deze houten plantenbak heeft een ingebouwd klimrek en voegt een beetje charme toe aan je buitenruimte.

 

Terases sagatavošana saulainajām dienām

Februāris vēl nav mēnesis, kurā jau jāuzstāda dārza mēbeles, taču, ja jums ir pietiekami daudz vietas šķūnī vai garāžā, jūs varat sākt savu koka mēbeļu tīrīšanu. Vienādās daļās sajauciet ūdeni un tīrīšanas etiķi un izmantojiet birsti, lai noņemtu jebkurus zaļos netīrumus. Šo pašu tīrīšanas līdzekli var izmantot arī flīzēm ar zaļiem nosēdumiem. Rotangpalmas, klūgu un auduma dārza mēbeles var notīrīt ar speciālu dārza mēbeļu tīrīšanas produktu. Un, kad beidzot mūs priecēs saule, jūs būsiet gatavs laika pavadīšanai uz jūsu tīrās terases! Tā kā pavasarī joprojām iespējams auksts laiks un biežs lietus, pasargājiet savas dārza mēbeles ar pārsegu vai novietojiet tās iekšā, ja nepieciešams.

Pārejot uz tendencēm jaunajā gadā! Nu jau dažus gadus āra teritorija ir kļuvusi par iekštelpu paplašinājumu. Aksesuāri, kafijas galdiņi un ērti krēsli atpūtai ir 2021. gadā nepieciešamās lietas! Tāpat mēs redzam daudz jaunu materiālu kombinācijas, piemēram, alumīnija vai tērauda kombināciju ar koku (SKU 3053386) un rotangpalmu ar masīvkoku (46343). Šogad ļoti populāri ir arī saulessargi ar koka pamatni (44514). Lai atpūta ārā būtu vēl ērtāka, 2021. gada mēbeļu tendence ir kafijas galdiņi (44734, 48979, 46068).

 

Šis vintāžas stila mākslīgās rotangpalmas dārza mēbeļu komplekts ir stilīgs un praktisks. Mēbeļu komplekts noteikti izcelsies jūsu dārzā vai uz terases!                  Šis stilīgais dārza mēbeļu komplekts no mākslīgās rotangpalmas pinuma noteikti būs jūsu terases, dārza vai iekšpagalma jaukākā vieta!                Šis klasiskā dizaina saliekamais akācijas koka dārza galds lieliski papildinās jūsu āra teritoriju.

 

Vai jūsu dārza mēbelēm nepieciešami uzlabojumi? Tad ir īstais laiks, lai iegādātos kaut ko jaunu. Pie vidaXL jūs atradīsiet vairākus atpūtas mēbeļusoludārza galdu un krēsluarkugrilužogu, bērnu rotaļu māju un rotaļu laukumu piedāvājumus.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .