Piedāvājumi 24/7
Bezmaksas piegāde
Apmaksa piegādes brīdī
Kāpēc izvēlēties vidaXL?
Atrodiet labākos piedāvājumus un produktus ar atlaidēm katru dienu vietnē vidaXL!
Baudiet bezmaksas piegādi uz mājām visām precēm - lielām vai mazām!
Vietnē vidaXL jums nav jāgaida, lai iegādātos jūsu iecienītāko produktu - saņemiet to tagad un maksājiet piegādes brīdī!
Populāri meklējumi
Jūsu iepirkumu grozs ir tukšs.
Neatkarīgi no tā, vai uzlabojat virtuves piederumu klāstu, vēlaties izmēģināt jaunu kultūru virtuves vai gatavojaties ēdiena gatavošanai, ir ļoti svarīgi atrast pareizos ēdiena gatavošanas traukus. Tomēr, attīstoties ēdiena gatavošanas trauku tehnoloģijai un parādoties daudziem jauniem zīmoliem, izvēlēties jūsu virtuvei un gatavošanas stilam atbilstošas pannas un katlus var būt sarežģīti pat profesionāliem pavāriem.
Tas ir svarīgs ieguldījums, ko jūs vēlaties izdarīt pareizi. Ēdiena gatavošanas vajadzību pārzināšana ir labākais veids, kā sākt meklēt ideālos ēdiena gatavošanas traukus. Cik bieži jūs gatavojat? Mēs esam izveidojuši šo ērto ceļvedi, lai palīdzētu jums atrast ideālos ēdiena gatavošanas traukus jūsu mājai.
Pirmā lieta, kas nāk prātā, iegādājoties ēdiena gatavošanas traukus, ir materiāls. Ēdiena gatavošanas trauku materiāla izvēle ir viens no svarīgākajiem lēmumiem, kas jums jāpieņem. Tālāk mēs apskatīsim materiālus, kurus jūs varat izvēlēties savām pannām un katliem.
Nerūsējošais tērauds ir viens no populārākajiem materiāliem ēdiena gatavošanas trauku izgatavošanā. Nerūsējošais tērauds pats par sevi nav labs siltumvadītājs, taču to var kombinēt ar citiem materiāliem, lai uzlabotu vadītspēju.
Svarīga iezīme, kam vienmēr jāpievērš uzmanība, ir tas, vai ēdiena pagatavošanas traukiem ir iekapsulēta pamatne. Iekapsulēts nerūsējošais tērauds ir ne tikai rentabls, bet arī daudz labāk vada siltumu. Nerūsējošo tēraudu var kombinēt arī ar citiem materiāliem, piemēram, alumīniju un varu, lai uzlabotu siltuma sadalījumu un vadītspēju.
Turklāt nerūsējošajam tēraudam nav nepieciešama regulāra eļļošana, kas vajadzīga citiem ēdiena gatavošanas traukiem. Tā ir lieliska izvēle ikvienam, kas meklē kvalitatīvus ēdiena gatavošanas traukus, taču nevēlas nodarboties ar sarežģītu kopšanas procesu.
Nekas nepārspēj čuguna ēdiena pagatavošanas trauku daudzpusību. To var izmantot krāsnī, uz plīts virsmas vai atklātā ugunī. Šim biezajam metālam ir izturīga, kristāliska struktūra, kas tam piešķir milzīgu izturību. Čuguns arī labāk saglabā siltumu, salīdzinot ar citiem materiāliem. Šis materiāls noturēs un uzturēs ēdienu neatkarīgi no tā, vai tas ir lēni pagatavojams vai ātri apcepams.
Čuguna galvenais mīnuss ir tas, ka ilgtermiņā tas šķeļas un rūsē. Tomēr ierīvēšana ar eļļu, kam seko karstums, rada aizsargslāni, kas uztur gatavošanas traukus labā stāvoklī. Ja par tiem labi rūpējas, čuguna ēdiena gatavošanas trauki bez problēmām var nodrošināt daudzus gadus ilgu ēdiena gatavošanu.
Tā kā čuguns ir pakļauts rūsai, ieteicams neturēt šķidrumus pannā ilgāku laiku. Pēc gatavošanas ir labi noslaucīt čuguna ēdiena gatavošanas traukus tīrus, un mazgāt tikai ar rokām, ja nepieciešams.
No alumīnija izgatavots ēdiena gatavošanas trauks ir ne tikai viegls, bet arī labs siltuma vadītājs. Alumīnijs ir lēts un tam nav nepieciešama īpaša kopšana. Tā kā tas ir viegls materiāls, alumīnijam piemīt tendence deformēties un liekties.
Ieteicams izvairīties no skābas vai sārmainas pārtikas gatavošanas alumīnija traukos, jo tie reaģēs ar alumīniju. Lai ēdiens neuzsūktu metālu, ēdienu jāizņem uzreiz pēc pagatavošanas.
Tagad, kad jūs zināt visizplatītākos materiālus, no kuriem varat izvēlēties, nākamais solis ir saprast, kādas funkcijas meklēt, iegādājoties ēdiena gatavošanas traukus.
Ne visi metāli ir labi siltuma vadītāji. Čuguns, piemēram, ir labs siltumvadītājs, bet nerūsējošais tērauds nav. Ēdiena gatavošanas trauki, kuriem ir labāka vadītspēja, nodrošinās vienmērīgu ēdiena gatavošanos. Samazinot vai palielinot karstumu, tas arī ātri reaģēs uz temperatūras izmaiņām.
Neatkarīgi no tā, kāda veida ēdiena pagatavošanas traukus vēlaties iegādāties, jūsu veselība ir pirmajā vietā. Daži ēdiena gatavošanas trauki reaģē ar pārtiku un var izraisīt nopietnas veselības problēmas. Piemēram, alumīnijs reaģē ar skābiem pārtikas produktiem, piemēram, tomātiem. Tātad, ja jūs gatavojat šādus ēdienus uz alumīnija pannas vai katlā, jūs norīsiet arī metālu. Izvēloties ēdiena gatavošanas traukus, vienmēr pārbaudiet to reaģētspēju.
Daži ēdiena gatavošanas trauki būs labā stāvoklī gadiem ilgi, neatkarīgi no tā, cik bieži tos lietosiet. Viens no šādiem lieliskiem ēdiena gatavošanas traukiem ir nerūsējošā tērauda trauki.
Jāņem vērā arī tas, cik daudz kopšanas nepieciešams, lai ēdiena pagatavošanas trauki būtu vislabākajā stāvoklī. Ja jums nepatīk, ka katru vakaru pirms gulētiešanas jāspodrina virtuves trauki, jums piemērotāki būs trauki, kas prasa nelielu kopšanu, piemēram, čuguna.
Svarīgākais, kas jāpatur prātā, kopjot ēdiena pagatavošanas traukus, ir to izstrādē izmantotais materiāls. Dažiem materiāliem nepieciešamas lielākas rūpes nekā citiem.
Čuguns prasa maz rūpju. Process, kurā eļļa tiek atkārtoti uzklāta uz ēdiena gatavošanas trauka virsmas un sildīta, uzturēs šo ēdiena gatavošanas trauku labā stāvoklī daudzus gadus. Arī pēc lietošanas tīriet minimāli.
Nerūsējošais tērauds ir visvieglāk kopjamais materiāls. Pēc lietošanas tas vienkārši jānomazgā ar drāniņu un ziepjūdeni. Neizmantojiet tīrīšanas švammes, kas var saskrāpēt vai sabojāt materiālu.
Alumīnijam ir nosliece uz krāsas maiņu. Jūs varat pasargāt alumīnija ēdiena gatavošanas traukus no krāsas maiņas, iemērcot tos ziepjūdenī uz ilgu laiku. Varat arī izmantot tērauda vates ziepju spilventiņus, lai likvidētu piedegušo pārtiku.
Apskatiet mūsu plašo kolekciju, lai atrastu ideālos ēdiena pagatavošanas traukus jūsu mājai.
Pieņemot sīkdatnes, jūs piekrītat, ka vidaXL izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu tīmekļa vietnes pieredzi, piemēram, rādot atbilstošus produktus un ieteikumus. vidaXL ir arī vairāki partneri, kas prasa datu nosūtīšanu, lai apstiprinātu pārdošanu vai nodrošinātu mērķtiecīgas reklāmas. Sīkākai informācijai skatiet mūsu privātuma un sīkdatņu paziņojumu.
Vēlaties zināt vairāk?
Svarīgākās sīkdatnes Sīkdatnes, kas ir svarīgas mājaslapas funkcionalitātei. Piemēram, jūsu iepirkumu grozam un vēlmju sarakstam.
Analītiskās sīkdatnes Šīs sīkdatnes mums ļauj uzskaitīt apmeklējumus un plūsmas avotus, lai mēs varētu aprēķināt un uzlabot mūsu lapas darbību. Tās mums palīdz uzzināt, kuras lapas ir populārākās un nepopulārākās, kā arī redzēt, kā apmeklētāji pārvietojas lapā. Visa sīkdatņu apkopotā informācija ir anonīma. Ja jūs neatļaujat šīs sīkdatnes, mēs nezināsim, kad esat apmeklējis mūsu vietni, un mēs nevarēsim uzraudzīt tās darbību.
Mārketinga sīkdatnes Mārketinga sīkdatnes tiek izmantotas, lai izsekotu apmeklētāju dažādās vietnēs. To mērķis ir rādīt reklāmas, kas ir atbilstošas un saistošas konkrētam lietotājam, un tādējādi vērtīgākas publicētājiem un trešās puses reklāmdevējiem.